In een studentenstad kan een studentenroeivereniging natuurlijk niet ontbreken! Almeerse studentenroeivereniging Agon combineert het gezellige verenigingsleven met dé studentensport. Roeien is een kracht- en conditiesport en is makkelijk te leren. Daarnaast staan de feesten in de roeiwereld bekend als een van de beste studentenfeesten!

Op dit moment is Agon gelokaliseerd bij RV Pampus. Agon maakt gebruik van alle faciliteiten van Pampus, inclusief het clubhuis en de boten. We roeien op de Hoge Vaart te Almere. Dit water staat bekend als het best coachbare roeiwater van Nederland. Kilometers lang rechtdoor met fietspad erlangs, geen stroming, geen golven en nauwelijks beroeps- of pleziervaart. Bij A.S.R.V. Agon kan geroeid worden op alle niveaus. Variërend van fanatieke ‘borrelbootjes’ tot serieuze wedstrijdploegen.

Daarnaast is er genoeg ruimte voor het gezellige studentenverenigingsleven. Eens per week eten we samen, daarnaast hebben we regelmatig leuke borrels, feesten, filmavondjes en andere activiteiten. Je mag helemaal zelf weten hoe actief je meedoet met de activiteiten. Niks is verplicht en er is geen ontgroening.

Kom gerust een keertje langs of train een keer mee! Kijk voor meer informatie op de website!