Ons team

De introductieweek kan niet bestaan zonder het introductiebestuur en de vele vrijwilligers. Hieronder stelt het introductiebestuur zich voor

Casper Lodewijks van studentenroeivereniging A.S.R.V. Agon is the one and only man in het introbestuur! Hij is 23 jaar en studeert Culturele Antropologie. Als voorzitter van Agon zit hij natuurlijk graag in een roeiboot op het water, maar daarnaast houdt hij ook van paardrijden, lezen en heeft hij een echte talenknobbel! Hij zet zich dit jaar met veel plezier in om een toffe introductieweek neer te zetten voor alle eerstejaars hbo-studenten van Almere!

Wist je dat…
… dit knappe koppie al bezet is? Sorry dames!

Deze vrolijke dame, Lise van Oosterhoudt, is niet te missen in het introbestuur! Ze is 23 jaar en studeert Technical Engineering. Als secretaris van studentenvereniging S.V. Bazinga! is ze het liefst veel bezig en zo ook met het organiseren van de introductieweek. In haar vrije tijd gaat ze graag zeilen, is ze heel sociaal en zit ze, wanneer het kan, lekker in het zonnetje.

 

Wist je dat…
… Lise alles uit haar eerste bestuursjaar in Almere haalt? Wat een topper!

Last but not least hebben we hier Kim Salomé! Zij is 21 jaar en studeert Human Resource Management. Zij heeft een bestuursjaar gedraaid bij studentenvereniging [‘endzjin] S.V.E.I.A. en staat het liefst in de sociëteit achter de bar biertjes te tappen of een praatje te maken met iedereen. Nu dit eventjes niet kan, zet ze zich dit jaar met liefde in om een te gekke introductieweek te organiseren!

Wist je dat…
… Kim erg enthousiast is over springkussens en buikschuiven?! #nuderestnogovertuigen