[‘endzjin] S.V.E.I.A. is een studentenvereniging die al sinds 1998 hét middelpunt van het Almeerse studentenleven is. Wij zijn de oudste, grootste en leukste vereniging die Almere te bieden heeft. Als vereniging staan wij ervoor om voor iedere student het beste te halen uit zijn of haar studententijd.

Wij bieden studenten veel mogelijkheden tot zelfontplooiing. Dit doen wij in onze eigen sociëteit, S.P.A. De Dromedaris, waar iedereen altijd op dinsdag en donderdag kan genieten van gezelschap van medestudenten en de vele activiteiten die georganiseerd worden.

Ook stimuleren wij als vereniging de persoonlijke groei van studenten door hen de mogelijkheid te geven zich aan te sluiten bij een commissie binnen de vereniging. Zo kan een lid zelf kiezen bij wat voor commissies hij of zij zich zou willen aansluiten; of je nou wil leren hoe je een feest kan organiseren, bezig wilt zijn met studentenhuisvesting of de vele sportactiviteiten wilt organiseren: [‘endzjin] biedt je hierin in de kans te leren en te groeien.

[‘endzjin] kent binnen haar vereniging verschillende jaarclubs en disputen. De disputen die [‘endzjin] kent zijn Heerendispuut [d.b.r.i.a] Infra FluviaDamesdispuut Iuno SofiaDamesdispuut D.D.A. Omnia en Heerendispuut [P.H.D.A.] Eximia.

Als vereniging zetten wij ons ook hard in voor goede doelen. Zo rennen wij regelmatig een paar kilometertjes op een KiKa-run of staan wij bij supermarkten om eten voor het Voedsel Loket Almere in te zamelen.

Wat voor ons altijd boven aan zal staan is de gezelligheid die wij met elkaar beleven. We blijven studenten dus vaak onder het genot van een lekker goudgeel biertje.

Kijk voor meer informatie op onze Website en volg ons natuurlijk op Facebook!